Wij laten duurzaamheid en kwaliteit achter!
 

WEBU

‘Wij laten duurzaamheid en kwaliteit achter, verder niets!’. Dat is de missie die wij iedere dag nastreven om ons doel te bereiken; een schoon milieu en een schone omgeving door de inzet van duurzame reinigingsdiensten.

Door steeds te innoveren en met een gezonde dosis lef vormt WEBU Environment een succesvolle en vooruitstrevende onderneming met als uitgangspunten;

  • Transparantie
  • Doelgerichtheid
  • Passie
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Grensverleggend waardoor marktleider in Nederland en België.

Wij zijn gespecialiseerd in Environmental Services en stadsreiniging. De combinatie van kennis en ervaring, gespecialiseerde machines en een vast team aan gemotiveerde medewerkers maakt van ons een betrouwbare partner die continue kan voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van afvalbeheer.

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid met het oog op de toekomst, midden in de maatschappij en op een verantwoorde manier een bijdrage leveren aan een schone wereld vormen samen het bestaansrecht van WEBU Environment. De inzet van duurzame materialen en middelen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden en dienstverlening is daarbij een must.

Dat onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen tot in de kern van onze organisatie reikt, blijkt uit onze bedrijfsnaam, huisstijl en logo. Het toevoegen van ‘Environment’ is een directe verwijzing naar het milieu, onze omgeving en het streven om deze iedere dag te verbeteren.

Onze huisstijl en logo bevatten drie kleuren: blauw staat voor schoon water en een schone lucht, geel symbool voor de zon die iedere dag duurzame energie levert en groen voor een mengeling van blauw en geel. Oftewel een groene samenleving. Ons logo, de olijftak, staat voor toewijding, doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit. Niet voor niets werden winnende atleten tijdens de oude Olympische spelen bekroond met deze tak. De vraag vanuit de markt naar milieubewuste oplossingen wordt ook steeds groter en actueler binnen de afvalbranche. De evenementenbranche is daarbij koploper. Door het inzetten van bijvoorbeeld waste islands, houtenafvalbakken en onze serviceteams geven wij een positieve stimulans aan het duurzame karakter van een festival of evenement. Dat maakt van ons een duurzame partner in plaats van gewoonweg schoonmaker.

Missie

Sinds de start in 1969 werkt WEBU Environment hard aan het continue realiseren van haar missie, ‘Streven naar een schoon milieu en een schone omgeving op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan’

Anno 2016 gaat de WEBU nog steeds uit van eigen kracht en visie op duurzaam ondernemen om haar doelstellingen te behalen. De doelgerichtheid van de organisatie en de passie voor een schonere wereld wordt gedragen door medewerkers en partners en vormen de basis voor service en dienstverlening van topkwaliteit.

Sociale media

       

Neem contact op

   Stuur ons een email

WEBU Environment

Wij laten duurzaamheid en kwaliteit achter, verder niets!’. Dat is de missie die wij iedere dag nastreven om ons doel te bereiken; een schoon milieu en een schone omgeving door de inzet van duurzame reinigingsdiensten.

Laatste nieuwsberichten

inleveren PMD/Plastic zakken en Bouwafval07/04/2020

Tarieven WEBU Milieupark02/04/2020

Nominatie16/02/2018

Vacature Vrachtwagenchauffeur16/02/2018

Werken bij WEBU16/02/2018

Laad maar nieuws

Einde nieuwsarchief

© 2017 - 2023 by Mediazo