info@webu.eu      
Wij laten duurzaamheid en kwaliteit achter!
 

Diensten bij Webu Environment

Asbestsanering

Het verwijderen van asbest op deskundige wijze en volgens geldende regelgeving is de derde tak van sport waar WEBU Environment zich op focust. Zowel bij bedrijven als particulieren. Onze dienstverlening is in de loop der jaren aangepast op de vraag uit de markt en de alom strenger wordende regelgeving.

Meer informatie

Evenementen reiniging

Wij zijn een bedrijf met ruime ervaring in de evenementen- en afvalbranche. In de loop der jaren zijn wij steeds verder gespecialiseerd in reiniging van grootschalige outdoor evenementen. Door uitgebreide kennis en ervaring, gespecialiseerde machines en een vast team medewerkers zijn we in staat om ieder evenement ook op het gebied van milieu en omgeving tot een succes te maken.

Meer informatie

Ontruiming

WEBU verzorgt voor u het leegruimen van woningen, garages of bedrijfspanden, inclusief afvoeren van het vrijkomende afval.

Sociale media

       

Neem contact op

   Stuur ons een email

WEBU Environment

Wij laten duurzaamheid en kwaliteit achter, verder niets!’. Dat is de missie die wij iedere dag nastreven om ons doel te bereiken; een schoon milieu en een schone omgeving door de inzet van duurzame reinigingsdiensten.

Laatste nieuwsberichten

Nominatie16/02/2018

Vacature Vrachtwagenchauffeur16/02/2018

Werken bij WEBU16/02/2018

GROEZROCK29/04/2017

Actief aan de slag05/04/2017

Laad maar nieuws

Einde nieuwsarchief