info@webu.eu      
Wij laten duurzaamheid en kwaliteit achter!

Asbestsanering

Het verwijderen van asbest op deskundige wijze en volgens geldende regelgeving is de derde tak van sport waar WEBU Environment zich op focust. Zowel bij bedrijven als particulieren. Onze dienstverlening is in de loop der jaren aangepast op de vraag uit de markt en de alom strenger wordende regelgeving.

Asbest is voornamelijk aanwezig in gebouwen die voor 1994 gebouwd zijn. Het komt veelvuldig voor in onder andere dakbeschot, golfplaten en vloerbedekking. Met name bij de verwijdering van asbesthoudende materialen bestaat het risico dat er asbestvezels vrijkomen. Deze vezels kunnen bij inademing zeer schadelijk zijn voor de gezondheid.Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring, het SC-530 certificaat, gespecialiseerde machines en een vast team gemotiveerde medewerkers kunnen wij onze opdrachtgevers elke keer weer een kwalitatieve en servicegerichte oplossing bieden voor de milieuwerkzaamheden bij ieder bouw- of infraproject.Wij zijn in heel Limburg werkzaam in opdracht van woningbouwverenigingen, (semi)overheidsinstanties, bouw- en aannemingsbedrijven en particulieren. Van projectbegeleiding tot sloop, Webu Environment fungeert als één aanspreekpunt. Hieronder treft u een overzicht van onze diverse expertises en de bijbehorende werkzaamheden.

Advies 

- Verzorgen van het asbestinventarisatierapport (SC-540)
- Begeleiding en advisering bij het indienen van de benodigde vergunningen en verwerken in het landelijk asbestvolgsysteem (LAVS)
- Eindcontrole d.m.v. visuele inspectie of luchtmeting door een onafhankelijk inspectiebureau

Bouw en infra

- Asbestverwijdering (SC-530)
- Sloop- en renovatiewerken
- Containerservice

Referenties in asbestsanering

Sociale media

       

Neem contact op

   Stuur ons een email

WEBU Environment

Wij laten duurzaamheid en kwaliteit achter, verder niets!’. Dat is de missie die wij iedere dag nastreven om ons doel te bereiken; een schoon milieu en een schone omgeving door de inzet van duurzame reinigingsdiensten.

Laatste nieuwsberichten

Nominatie16/02/2018

Vacature Vrachtwagenchauffeur16/02/2018

Werken bij WEBU16/02/2018

GROEZROCK29/04/2017

Actief aan de slag05/04/2017

Laad maar nieuws

Einde nieuwsarchief